Welkom op mijn website

Graag wil ik u kennis laten maken met een nieuwe website. Op deze nieuwe site van Stijl Reizen wordt een totaalplaatje voor al uw dagtochten aangeboden. Er gaat vaak veel tijd zitten in het uitstippelen van een leuke, mooie maar ook betaalbare groepsdagtocht. Daarom hebben zij, speciaal voor U, op hun site een groot aantal groepsdagtochten voorbereid.

Het is natuurlijk mogelijk om deze groepsdagtochten aan uw eigen wensen aan te passen. Zij kunnen U adviseren met het maken van de juiste keuze. Zo stemmen zij uw wensen en hun mogelijkheden perfect op elkaar af.

Klik hier om naar de originele website te gaan, of selecteer hier onder een andere pagina.

Historie

Stijl Reizen is al een oude naam en komt voort uit het vroegere Tijl Reizen. In die hoedanigheid werden er in het verleden veel reizen en dagtochten georganiseerd. Na een overname werd Tijl Reizen veranderd in Stijl Reizen. Ook onder deze naam werden jarenlang leuke dagtochten en reizen door geheel Europa gemaakt. Begin 2012 hebben zij een frisse start gemaakt en organiseren zij met grote regelmaat leuke, actieve, uitdagende en sportieve dagtochten.